Wall of Young Feminists

Vrouwenraad ziet dat feminisme de jongste jaren aan populariteit wint, zeker bij de jongere generatie. Om deze trend verder aan te wakkeren en om jonge feministen een hart onder de riem te steken voor hun inzet voor een meer sociaal rechtvaardige samenleving hebben wij de Wall of Young Feminists in het leven geroepen.

Jonge feministen die een gendergerelateerd probleem, taboe of mythe aangekaart hebben, zich ingezet hebben voor een genderbewuste samenleving via acties, opiniestukken, filmpjes, projecten of andere tools krijgen een plaatsje op deze wall als teken van onze waardering en steun. We hopen dat deze jonge feministen een inspiratiebron kunnen zijn voor de volgende feministische golven en voor de hele maatschappij.

Ken/ben jij iemand die niet op deze wall mag ontbreken? Laat ons dan zeker weten!

188614006 10225181651593335 7358096438329720178 n

Morgane Gielen

Morgane (zij/haar) is naar eigen zeggen een goal-getter, hoogsensitief en open minded. Als modefotograaf is ze geïnspireerd door de schoonheid van imperfectie, body positivity en het doorbreken van maatschappelijke taboes. Om onze ideeën over perfectie uit te dagen en te veranderen, is Morgane bereid om tot het uiterste te gaan. In maart 2021 bracht Morgane haar eerste fotografieboek uit, 'No babes', waarmee ze haar lezers wil aanmoedigen om toleranter te zijn tegenover diversiteit in alle mogelijke vormen.

Lees meer