18/2: The Next Wave Call!

The Next Wave Calls zijn maandelijkse videocalls rond een bepaald feministisch thema. Iedereen die geïnteresseerd is in gendergelijkheid of sociale rechtvaardigheid in het algemeen, is welkom om bij te dragen aan deze online safe(r) space*. In deze ruimte kan je andere feministen ontmoeten, van gedachten wisselen, en waarschijnlijk ook veel hoop en inspiratie vinden - iets wat we allemaal kunnen gebruiken in deze gepolariseerde tijden.

TNWC feb

Tijdens de eerste The Next Wave Call zullen we het hebben over wat feminisme voor JOU betekent.

De eerste, tweede, derde, vierde golf met dan nog eens allemaal substromingen … het lijkt haast onmogelijk om het te hebben over hét feminisme. Daarom zijn we zo benieuwd naar jouw invulling van het f-woord.

Meron Knikman, de nieuwe voorzitter van de Vrouwenraad, zal de online sessie beginnen met te vertellen wat feminisme voor haar betekent en hoe ze dit zal uitdragen tijdens haar voorzitterschap. Na Merons bijdrage, nodigen we jullie uit om in kleine groepen in gesprek te gaan met elkaar over wat feminisme voor jou betekent.

Deze sessie gaat door op donderdag 18 februari, van 20:00 tot 21:30.

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Klik hier om je in te schrijven voor deze call.

Wil je heel graag deelnemen aan een call, maar heb je al andere plannen op 18 februari? Geen nood! Dit is de eerste van een hele reeks calls. Laat hier je gegevens achter en dan houden wij je op de hoogte van alle calls in de toekomst.

Hopelijk tot dan!

*Een safe(r) space is een ruimte vrij van discriminatie en onderdrukkende dynamieken. We tolereren geen taalgebruik en/of gedrag dat personen/groepen discrimineert. Met andere woorden: geen racisme, geen seksisme, geen homofobie, geen transfobie, geen validisme, geen leeftijdsdiscriminatie, geen bodyshaming, etc.